Musik i Forsvik

Välkommen till vår hemsida!

Sommarsäsongen med konserter i Forsvik startar under forsviksdagarna . Dessa hålls lördag  och söndag helgen efter midsommar. Då uppträder ett antal ungdomar, som sedan under konsertkvällarna -måndagar , kommar att vara förband till de artister som kommer att svara för sommarprogrammen. Allt om konserterna hittar du under knappen Program .

Alla måndagskonserter börjar klockan  19.00
Förbanden spelar i baren 18.15-18.35

Kommentera Ge oss dina synpunkter  –   på verksamhet, hemsida eller annat som du har funderingar kring. Kanske tips på  musik som skulle passa i våra program.

Använd kommentarknappen längst ned på sidan för dina synpunkter/frågor. Vi svarar på/publicerar dina inlägg så snart som det är möjligt.  Hela upplägget på vår hemsida bygger på aktualitet och snabb kommunikation med medlemmar/besökare.

Föreningen Musik i Forsvik har anordat uppskattade sommarkonserter varje år sedan 2004. Konserterna hålls i den gamla gjuterilokalen från 1909, som förutom en stor salong med plats för ca 300 personer även rymmer en bar med sällskapsutrymmen. I taket svävar återigen  en vacker stor kristallkrona. Gjuteriet används också som teaterlokal.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s